Wie is wie – Natasja Kraijer

Hai,

ik ben Natasja Kraijer en redactielid van Femmunity. Schrijven is een enorme passie van mij. Dat ik op vrouwen val is vaak wel te lezen (of horen 😉) in wat ik schrijf.

Al jaren schrijf ik over de vrouwenliefde. Dat heb ik onder andere voor LetsBeOpen (gekoppeld aan Flirtation) en het coc blad gedaan en ik heb een tijdje voor de ZijaanZij geschreven. Een aantal verhalen en gedichten zijn in bundels, en een keer op een luistercd, opgenomen.

Momenteel schrijf ik mijn eerste roman waarin de liefde tussen twee vrouwen en hun eigen persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En natuurlijk komt daar ook erotiek in voor.

Mochten jullie ideeën of wensen hebben voor in een kort verhaal, laat het me weten. Ik ben ook via Femmunity, Facebook en Instagram te vinden. Het lijkt me leuk om je input in het verhaal te verwerken.

Wie weet tot later!

Groetjes Natasja Kraijer